Fa uns dies els alumnes de cinquè de primària de Sagrat Cor Sarrià van viure unes colònies molt especials. Van ser les seves primeres convivències d’immersió lingüística en anglès! A més, van tenir la sort de conèixer el famós detectiu anglès Sherlock Holmes, que buscava ajuda per resoldre un difícil cas que tenien entre mans.

Els alumnes de Sagrat Cor Sarrià van estar encantats d’ajudar-lo en tot el que els demanava i, mentre resolien tots els misteris que se’ls presentava, anaven superant reptes i ho aprenien tot sobre la cultura anglesa, país del qual és originari Sherlock Holmes. Va ser una experiència molt divertida!

 

En general va fer bon temps, menys un dia en què va ploure 🙁 Però la pluja no va ser impediment pels petits detectius de Sagrat Cor Sarrià i fins i tot van crear la seva pròpia escola de detectius. Sherlock Holmes va fer que els nens i nens s’apassionessin pels misteris i el món detectivesc i tots junts van pensar en quines qualitats ha de tenir un gran detectiu. “Força física!”, va opinar un alumne. “Ser un geni!”, va dir un altre. Al final, Sherlock Holmes va poder resoldre el misteri gràcies a l’ajuda dels nens i nenes de cinquè de primària de Sagrat Cor Sarrià. Hauran decidit ser detectius quan siguin grans gràcies a aquestes colònies? 🙂

Si vols saber més sobre les nostres colònies d’immersió lingüística, fes clic aquí.